Pauwhof 14 Zwaanshoek

€ 675.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Pauwhof, de perfecte combi voor wonen en werken.

Als we praten over een buitenkans, dan moet het wel bijzonder zijn. Wat dacht u van ruim 200 m2 wonen, halfvrijstaand op een perceel van 481 m2, in de rust van een dorp, maar met de reuring van de stad op een steenworp. Met bouwjaar 2020/2021, dus geheel nieuw.
Bos, strand en duinen op minder dan 10 km afstand en de luchthaven binnen 15 minuten bereikbaar.
U kunt nu eigenaar worden van 1 van de slechts 18 woningen van dit nog op te leveren project, met een prognose van voorjaar 2021. Dit is een buitenkans 2.0! Het project heet Pauwhof en ligt in Zwaanshoek. Deze woning betreft bouwnummer 17.

Voor Pauwhof is een locatie gekozen met een landelijke en rustieke sfeer, een aantrekkelijke leefomgeving waar u kunt genieten van de rust en ruimte die Zwaanshoek u te bieden heeft.

In dit project worden 18 fraaie twee-onder-één kap villa’s met garage gerealiseerd. Bij het ontwerp van de woningen heeft het begrip ruimte centraal gestaan. De kavels zijn groot en de woningen zijn ruim. Dit pand heeft een woonoppervlakte van maar liefst 202 m2, met een garage van 16 m2, en staat op 481 m2 eigen grond en parkeerruimte voor 2 auto’s op de oprit.
Met een plek op slechts enkele tientallen meters van de Ringvaart heeft u uitzicht op de weilanden en kunt u genieten van het leven in de polder; voor uw dagelijkse boodschappen kunt u eenvoudig terecht in Hoofddorp en Bennebroek, met een keur aan speciaalzaken.

Ook supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants zijn in de directe omgeving aanwezig.
Voor een dagje ontspannen liggen de Waterleidingduinen, de Noordzeekust, het Haarlemmermeerse bos en de Toolenburger plas met eigen strandje praktisch om de hoek.

Met de auto zijn de snelwegen A4, A5, A9 en A10 goed bereikbaar waardoor steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag en luchthaven Schiphol bijzonder snel aan te rijden zijn. Bushaltes liggen op loopafstand en de haltes van R-net zijn eveneens goed bereikbaar, deze snelle busverbinding brengt u naar Schiphol, Haarlem of Amsterdam WTC.
De indeling is als volgt:
Zij-entree met ruime hal en toiletruimte. Toegang tot de zeer ruime woonkamer van maar liefst 95 m2, inclusief keuken. Deze L-vormige woonkamer heeft een heerlijke zitkamer aan de achterzijde, met dubbele openslaande deuren naar de royale achtertuin van ca. 16 meter diep, op het westen. Door de flinke breedte heeft u hier ongeveer 184 m2 tuin. Door de vele raampartijen en het hoge plafond is de woonkamer fantastisch licht.
Aan de voorzijde is een opstelmogelijkheid voor een keuken, die u naar eigen wens en smaak kunt plaatsen. De garage, die bereikbaar is via de hal meet ca. 16 m2 en is een uiterst praktische mogelijkheid voor het stallen van uw motor en/of fietsen maar is ook voorbereid om eventueel een slaap of werkruimte van te maken. Zowel woonkamer, keuken als garage zijn voorzien van vloerverwarming.
Via een gesloten trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping; hier bevinden zich aan de overloop 3 slaapkamers; de hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde en is ca. 21 m2 groot. De twee kamers aan de achterzijde meten respectievelijk 12,4 en 8,4 m2.De badkamer ligt tussen de voor- en achterslaapkamer in en is voorzien van een wastafel met meubel, inloopdouche, ligbad en dakraam; pure verwennerij! Het toilet bevindt zich separaat.

Als we dan nog een trap omhoog gaan komen we op de tweede verdieping; hier treffen we nog twee goede ruimtes; de voorslaapkamer, met dakkapel, meet ca. 15 m2 en de ruimte aan de achterzijde met een lengte van 7,35 meter is een technische ruimte, zoals u dat het liefst heeft, met daglicht en ruim genoeg. Hier treffen we de opstelplaats voor de wasmachine en droger, de cv-combiketel, type CW-5 en de mechanische ventilatie.
Kortom: grijp deze kans en meld u als koper bij ons kantoor. Daar nemen we graag de stukken met u door.

Algemeen: woonoppervlakte ca. 202 m2, exclusief garage van 16 m2 * kaveloppervlakte 481 m2 * voorlopig energielabel A * oplevering verwacht eerste kwartaal 2021 * wanden en vloeren naar eigen inzicht en smaak af te werken * oplevering is inclusief sanitair * koopsom is exclusief reeds besteld meerwerk en nog te bestellen keuken *

De beschreven maten zijn indicatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Bezichtiging aanvragen
Deel deze woning
 
nl Nederlands
X