Ons team

In 2008 zijn wij ons makelaarskantoor in de wijk Floriande, midden in Haarlemmermeer begonnen en omdat het hier zo goed bevalt, zitten wij er nog steeds. Doordat wij hier al geruime tijd actief zijn, kennen wij de markt als geen ander. Ons kantoor, in het hart van winkelcentrum Floriande, bevindt zich in dan ook in de kern van ons werkgebied. 

Het prettige aan een locatie als de onze, is het feit dat woningzoekers heel eenvoudig met ons kantoor in aanraking komen. Het zit zo: woningzoekenden gaan altijd eerst op ‘verkenning’ in het gebied waar ze graag willen wonen en omdat wij hier zo centraal zitten, komen deze speurders (bijna) altijd bij ons uit. Kortom: de perfecte plek om uw woning te etaleren. En maakt u zich geen zorgen, het enthousiasmeren van de potentiële kopers is ons dagelijks werk, dat regelen wij voor u!

Soraya Smith

Mijn naam is Soraya Smith en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Floriande Makelaars. Omdat ik zelf vrijwel mijn hele leven in Haarlemmermeer woonachtig ben, ben ik goed op de hoogte van alle ins en outs van ons werkgebied. Daarnaast vind ik het fijn om verkopers en kopers te ontzorgen; een woning (ver)kopen is voor de meeste mensen een enorm ingrijpende gebeurtenis. Als ik de spanningen, zorgen en onduidelijkheden kan wegnemen, doe ik dat met liefde!  

Ik ben dusdanig van dit prachtige vak gaan houden, dat ik momenteel bezig ben met het afronden van mijn studie tot K-RMT.  In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn drie kinderen, zou ik willen dat ik meer tijd had om te lezen, ga ik graag (weer of geen weer) naar het strand, probeer ik zo vaak als het kan nieuwe gerechten te koken en ga ik graag op stap, met mijn zussen en vriendinnen. 

Simone Meijer

Mijn naam is Simone Meijer en ik werk sinds 2018 bij Floriande Makelaars. Het leuke aan de makelaardij vind ik het persoonlijke contact met de verkopers en kopers. Veel mensen vinden het verkopen of kopen van een woning spannend. Tenslotte koop je maar een paar keer in je leven een woning. Hierdoor hebben ze vaak een hoop vragen. Ik vind het belangrijk om mensen hierin te ondersteunen en ze een prettige ervaring mee te geven. 

Ik woon bijna mijn hele leven in Hoofddorp, momenteel woon ik met mijn gezin in de wijk Floriande. Ik heb de verschillende wijken gebouwd zien worden. Van dorp naar “stad”. Het is er prettig wonen met veel voorzieningen en je zit zo in Haarlem of Amsterdam. Ik houd van borrelen, uitgebreid koken en wandelen, met of zonder hond. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.

Mark Staats

Mijn naam is Mark Staats, (register)makelaar van dit kantoor. Na een studie aan de HEAO; Management, Economie en Recht, met afstudeerrichting makelaardij, rolde ik tijdens mijn stage al het vak in. In 2000 ben ik afgestudeerd en heb mijn certificaten behaald om NVM makelaar te worden. Dit deed ik tijdens mijn werk als makelaar bij verschillende kantoren, onder andere in Amsterdam en Haarlem.
Na mijn vaktest in 2007 wilde ik op eigen benen staan en ontstond het idee voor een eigen kantoor. Aangezien ik zelf woonachtig ben in Haarlemmermeer, was de keuze voor een locatie snel gemaakt: midden in winkelcentrum Floriande, een bruisende en relatief nieuwe wijk van Hoofddorp. Het kantoor opende ik in 2008 en nog elke dag geniet ik intens van mijn werk. Eigenschappen van mij zijn: ‘recht-door-zee’, persoonlijk betrokken, betrouwbaar, creatief en transparant en die waardes heb ik het kantoor meegegeven.
Buiten mijn werk breng ik graag tijd door met mijn vrouw en dochters, loop ik hard, bezoek festivals en concerten en ga heel graag uit eten. Ik heb een passie voor bbq’en, speciaalbier, wijn en whisky. Daarnaast heb ik bestuursfuncties binnen de winkeliersvereniging van winkelcentrum Floriande en de NVM, afdeling Haarlem.
Graag tot snel!