Bekijk hoe wij dit samen met u doen.

Ik wil een taxatierapport

Als u een woning heeft gekocht of de hypotheek wilt oversluiten, is een taxatierapport in de meeste gevallen noodzakelijk. In zo’n rapport staat de marktwaarde, welke de bank altijd vraagt in verband met het verstrekken van de hypotheek. Wat de reden ook is, wij kunnen voor u een onafhankelijke taxatie uitvoeren. Wij helpen u hier graag bij.

Onze taxaties worden uitgevoerd conform het model financiering woonruimte 2016. Deze taxatierapporten worden door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd. En uiteraard regelen wij ook uw NWWI taxatierapport, dat scheelt weer. Nadat u ons een opdracht heeft verstrekt, maken wij zo snel mogelijk een afspraak met u om de woning goed op te nemen.

Gedurende de opname, wordt de woning opgemeten, uitvoerig bekeken en gefotografeerd. Er zijn een aantal documenten die wij graag overhandigd zien: als u de eigenaar bent, dan ontvangen we graag een eigendomsbewijs en betreft het een appartement, dan ontvangen we ook graag een kopie van de splitsingsakte en de stukken van de VvE (balans en notulen). 

Bent u geen eigenaar omdat het gaat om een door u aangekocht object? Dan zien we graag dat de verkoper, eigenaar of verkopend makelaar deze kopieën bij de opname of bezichtiging verstrekt. Hierbij ontvangen wij ook graag een kopie van de koopovereenkomst. Wij trachten het taxatierapport binnen vijf werkdagen na de opname, digitaal en/of per post bij u te bezorgen. 

Een waardebepaling van uw woning verrichten wij geheel kosteloos. Wij komen graag langs om uw woning te waarderen in het kader van een verkoopoverweging. 
Wij begrijpen dat al deze informatie redelijk complex kan zijn, daarom mag u ons altijd even bellen of mailen voor verduidelijking. Wij zijn te bereiken via 023-5571999 of per mail op info@floriandemakelaars.nl
Vraag een taxatierapport aan

Interesse in een taxatierapport?

Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u hier meer van weten?
Neem contact op