Hanepoel Zwaanshoek

€ 800.000,- k.k.

Beschikbaar

Wat een buitenkans!!! Een kavel van maar liefst 2.190 m2, waar u zelf een woning op kunt bouwen. Deze ruime kavel ligt in Zwaanshoek en grenst aan een prachtig natuurgebied. Een bouwvergunning is reeds aanwezig en er hebben diverse onderzoeken plaatsgevonden. U hoeft alleen nog maar uw woning te (laten) ontwerpen en de bouw kan beginnen. |
*** Om u een idee te geven waaraan u zou kunnen denken, hebben we twee foto’s met een artist impression toegevoegd. ***

De kavel ligt achter de dijk van de Ringvaart, op enkele minuten fietsen/rijden van het winkelcentrum Floriande, met scholen, kinderdagverblijf en zwembad daar vlakbij. De andere kant op, bent u in luttele minuten in het dorp Bennebroek waar u ook terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, scholen en/of andere voorzieningen; het aanbod is breed. Vanuit Zwaanshoek zit u binnen no-time op de ringweg van Hoofddorp welke aansluit op de A4 van daaruit goede aansluitingen heeft op onder meer de A5, A9 en A10.
Voor recreatie kunt u terecht in het natuurgebied grenzend aan dit kavel, de Boseilanden, Haarlemmermeerse bos en Toolenburger plas in Hoofddorp, de Waterleidingduinen of het strand van Zandvoort en Langervelderslag. Aan de Ringvaart kunt u misschien zelfs een plek bemachtigen voor het aanleggen van uw boot.

Kavel
Er is momenteel een vergunning afgegeven voor het bouwen van één woning. Er is een mogelijkheid om dit uit te breiden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kavelpaspoort
Volgens het kavelpaspoort moet, over de gehele breedte van het perceel, de eerste 15 meter in diepte worden aangelegd als tuin. Na deze 15 meterzone mag er gebouwd worden. Het bouwperceel is maximaal 10 meter bij 13 meter. De maximale goothoogte is 6 meter hoog en de maximale nokhoogte is 10 meter. U kunt hier dus een woning bouwen van ruim 260 m2 met eventueel een riante zolder. Achter de voordeur kunt u zelfs een tweede zelfstandige woning creëren voor bijvoorbeeld een kind of ouder. Parkeren doet u op eigen terrein. Naast de woning moet u minimaal drie achter elkaar gelegen parkeerplekken aanleggen.
Aan de achterzijde van de woning blijft er een zeer riant stuk grond over. Hier kunt u bijvoorbeeld een fantastische (wellness)tuin aanleggen met bijvoorbeeld een zwemvijver, sauna en hottub, een moestuin met voedselbos of hobbymatig dieren houden.

Geef uw creativiteit de ruimte; de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos!

Algemeen: kaveloppervlakte 2.190 m2 * max. bouwkavel 10 m. x 13 m. * max. nokhoogte 10 m, max. goothoogte 6 m * bouwvergunning aanwezig * heerlijke diepe tuin * parkeren voor minimaal 3 voertuigen op eigen terrein * oplevering in overleg, kan spoedig

Bezichtiging aanvragen
Deel deze woning